LinkedIn Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

LinkedIn Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

LinkedIn profil verilerinizi yedeklemek veya LinkedIn'deki hesabınızı kalıcı olarak silmek ve profilinizi web sitesinden silmek istiyorsanız, aşağıdaki okumaya devam edin.

LinkedIn hesabınızı silmek şu anlama gelir:

  • LinkedIn hesabınızdaki tüm verilere erişiminizi hemen kaybedersiniz.
  • Profiliniz 24 saat içinde LinkedIn web sitesinden kaybolacak.
  • Hesap bilgileriniz 7 gün içinde LinkedIn sunucularından silinecektir.
  • LinkedIn, 30 gün içinde günlüklerinizi ve diğer yedekleme bilgilerinizi kişiselleştirecektir.
  • Profiliniz, yaklaşık 72 saat içinde veya önbelleklerini yenileyene kadar Bing, Google ve diğer arama motorlarından kademeli olarak kaybolur.

Elbette, silinen hesabınızı yeniden etkinleştirmeye karar verirseniz, bunu 20 gün içinde yapabilirsiniz. Ancak grup üyeliklerinizi, onaylarınızı, takiplerinizi, önerilerinizi, yok sayılan ve bekleyen davetlerinizi geri getiremezsiniz.



Ağ güncellemeleri, InMail, gruplar veya içerik paylaşımı yoluyla diğer LinkedIn kullanıcılarıyla paylaştığınız her şey, hesabı sildikten sonra görünmeye devam eder. Ancak, kapatılan hesapla ilişkili grup içeriği, kaynak olarak bilinmeyen bir kullanıcıyı görüntüler.

Grup veya premium hesap lisansınız veya LinkedIn üyeliğiniz varsa, ücretsiz hesabınızı kapatmadan önce bu hesapları çözmelisiniz. LinkedIn, güvenlik, kararlılık ve hata ayıklama amacıyla 30 günlük web sunucusu günlükleri tutar.

Bu eğitici, LinkedIn Hesabınızı nasıl yedekleyeceğiniz ve kalıcı olarak nasıl sileceğiniz konusunda adım adım talimatlar içerir.

LinkedIn hesabınızı Yedekleme ve Silme.

Adım 1. LinkedIn hesap verilerinizi yedekleyin.

Hesabınızı silmeden önce, bir istek göndererek LinkedIn verilerinizin bir kopyasını indirmek isteyebilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip et:

LinkedIn Hesap Verilerinizi indirmek için:

1. LinkedIn hesabınızda oturum açmak için bir PC'de favori tarayıcınızı kullanın. Herhangi bir sayfada, profil resmine tıkla Profilinizi görüntülemek için üst menüde

resim

iki. Profil seçeneklerinden, üzerine tıklayın. Ayarlar ve Gizlilik .

LinkedIn Verilerini Yedekle

4. Gizlilik sayfasında, soldaki simgesine tıklayın. LinkedIn verilerinizi nasıl kullanır, ve…

1. tıklayın Verilerinizi indirin ve indirmek istediğiniz veri türünü seçin veya tüm verilerinizi indirmek için varsayılan ayarı bırakın.
2. Bittiğinde, tıklayın Arşiv İste ve LinkedIn hesap şifrenizi yazın.

LinkedIn Hesap Verilerini Yedekle

Dört. Şimdi istenen veriler mevcut olana kadar bekleyin. LinkedIn'in verilerinizi kullanıma sunmasının 24 saat kadar sürebileceğini unutmayın.

5. Verileriniz uygun olduğunda, 'Ayarlar ve Gizlilik' sayfasını tekrar ziyaret edin ve verilerinizi zip formatında indirmek için 'Arşiv İste' düğmesini tıklayın.

2. Adım. LinkedIn Hesabınızı Kapatın

LinkedIn hesabınızı kalıcı olarak silmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. LinkedIn hesabınızda oturum açmak için bir PC'de favori tarayıcınızı kullanın. Herhangi bir sayfada, profil resmine tıkla Profilinizi görüntülemek için üst menüde

LinkedIn Hesabınızı Kalıcı Olarak Silme

iki. Profil seçeneklerinden, üzerine tıklayın. Ayarlar ve Gizlilik .

resim

3. Gizlilik sayfasında, Hesap sekme.

resim

Dört. Sonra soldan seçin Hesap Yönetimi, ve tıklayın LinkedIn hesabınızı kapatma.

LinkedIn Hesabınızı Nasıl Kapatırsınız

5. LinkedIn hesabınızı kapatmak için bir neden seçin ve ardından Sonraki .

LinkedIn Hesabınızı Silin

6. Son olarak, parola ve tıklayın Hesabı kapat .

Linkedin hesabını sil

7. LinkedIn hesabınızın kapatıldığını onaylayacaktır.

resim

8. LinkedIn ayrıca bir e-posta onayı ile takip edecektir. Hesabınızı yeniden etkinleştirmek istiyorsanız, bunu e-postadaki bağlantıyı kullanarak 48 saat içinde veya tekrar oturum açarak 20 gün içinde yapabilirsiniz.

resim

Bu kadar!

işe alıyoruz